Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende: 

Ca. 400 g kyllingefilet
2 store grofthakkede løg
1 hønsebouillontern eller grøntsagstern udrørt i 2 dl. kogende vand
Ca. 35 g soltørrede tomater (hakket i små stykker)
Salt og peber efter smag
Ca. 1 tsk. tørret rosmarin eller 1 spsk. frisk
2 spsk. olie

Tilbehør: 1-2 pakker frisk pasta evt salat og groft brød.

Du skal gøre følgende: 

 

Kyllingen skæres i tern og brunes i olien, drysses med salt, peber og rosmarin.
De hakkede løg svitses med i et par minutter.
Tilsæt 2 dl. bouillon og de soltørrede tomater.
Lad det simre i 6-8 minutter, mens den friske pasta koger.
Smag til med krydderier.

Andre læste også:   Nederlandske pandekager

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort