Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

½ kg magert oksekød i tern
1 spsk. rapsolie
2 løg i tern/skiver
3 gulerødder i små tern
1 peberfrugt i tern
2 ds hakkede flåede tomater
1 pk cocktailpølser fra Den grønne slagter
250 g champignoner i skiver
3 spsk. bouillon i flaske “Touch of Taste”
1 spsk. paprika
Salt og peber (evt. andre krydderier efter smag)
Evt. saucekulør
Ca. 1 spsk. maizena til jævning
Evt. 2 dl fromage frais (rørt med maizenaen)

Du skal gøre følgende:

I olien brunes kød, løg, gulerødder godt igennem. Tilsæt peberfrugt og brun videre.

Tilsæt krydderier, tomater, boullion, og evt. vand.
Småkoger 1-1½ time (læs på kødets indpakning).
Tilsæt champignons, cocktailpølser.
Kog igennem 5 minutter.
Jævnes, smages til, farves evt. med sovsekulør
Hvis en “flødeagtig” konsistens savnes kan den opnås med fromage frais rørt med maizena.
I så fald skal den bare ikke koge igen.
Server med kartoffelmos:
Kog kartofler uden salt, mos dem og pisk dem op med mælk smag til med salt og peber.
Alternativ tilbehør kan være ris, salat/brød

Andre læste også:
  Exotisk hawaii gryde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort