Du skal bruge følgende:
2 Hele Æg
160 Gr. Sukker
100 Gr. Hvedemel
200 Gr. frosne hindbær
Du skal gøre følgende:
Pisk æg og sukker godt sammen, til det er hvidt, skummende og luftigt, tilsæt mel og vend det i æggemassen med en ske eller palet.
Smør et tærte fad grundigt med smør og hæld dejen heri.
Fordel de frosne hindbær oven på dejen, og bag tærten i en forvarmet ovn ved 1750 C i 30-35 minutter på midterste rille.
Vupti, så har du en lækker tærte .
Tips og tricks
Server tærten med flødeskum, is, softice eller cremefraiche rørt op med vanilliesukker.
Hvis man servere cremefraiche 6 % til, er tærten rimeligt fedtfattig, så alle kan spise den med god samvittighed.
Dejen er meget sød, så andre søde frugtalternativer kan ikke anbefales, men andre syrlige bær kan bruges i stedet for hindbær, hvis man har lyst til det.
Hold øje med tærten i ovnen de sidste minutter. Den kan pludselig blive mørk i kanten.
Efterlad en kommentar