Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

1 pk. frossen butterdej
lidt mel
1 æg
——————————-
Fyld:
300 g afdryppede rejer
125 g neutral smøreost
25 g smør
1 spk. mel
1 tsk. salt
1/4 tsk peber
1 bundt skyllet purløg.

Du skal gøre følgende:

Butterdejen lægges til optøning, mens fyldet blandes:
Hak rejerne groft på et bræt og bland dem sammen med de øvrige ingredienser(det der står under fyld)
Rul butterdejen ud, og brug evt. lidt mel hvis det klister.
Vandret over butterdejen lægges en pølse af fyldet.
Rul butterdejen sammen til en pølse, på nær 1 cm.
Her smørrer du lige med æg, og ruller den helt sammen.
Tag en kniv, og skær pølsen i 1,5cm flader.
vend dem i mel og læg dem på en bageplade.
Pensel dem med æg og put dem i ovnen ved 200 grader tid de er lysebrune(varmluftovn)
Når du servere dem, så læg et salatblad.
Put butterdejssnejlene oven på og evt. lidt agurk og tomat ved siden af.

ALLETIDER FORRET

 

Andre læste også:   Pasta med bacon og svampe eller broccoli

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort