Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Kød:
300-500 g oksefars
1 pk bacon
salt, peber, karry og mexikansk krydderi (chili/mexikansk)

lidt mere end en halv pose Pastahjul (kan bl.a. fåes i Superbest eller daglig brugsen)

“Sovs”:
1/2 liter creme fraiche 9 eller 18 %
1 lille pose revet ost
4-5 æg (afhængig af størrelsen)
salt, peber, karry og mexikansk krydderi (chili/mexikansk)

Du skal gøre følgende:

Ovnen sættes på 200 grader

Kog pastahjul.
Svits bacon i en gryde.
Nu tilsættes oksekødet i gryden, og det brunes.
Tilsæt krydderier.
Hold lidt igen med karryen og tilsæt mest mexikansk.
Kødet hældes over i et ildfast og smurt fad eller i en skål.
Pastahjulene hældes ovenpå.
I en skål piskes æggene med et piskeris.
Herefter piskes creme fraiche, ost og krydderier i.
Der skal en del salt i, men det finder du ud af når du har lavet retten et par gange.
“Sovsen” hældes over pastahjulene.
Fadet/skålen sættes ind midt i ovenen i ca 35-40 min.

Gulerodssalat med rosiner og evt. æbler, er særlig lækkert til denne ret.

Andre læste også:   Per's pastaret

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort