Opret
A password will be e-mailed to you.

Begrebet ”slyngevugge” er noget kun de færreste forældre ikke kender til i dag. Slyngevuggen blev nemlig introduceret for ca. 6 år siden, da tyske Nonomo og New Zealandske Natures Sway gjorde store fremstød i både Danmark og resten af det europæiske marked. Med tiden gav galskaben mening og pludselig indså stort set alle forældre det geniale ved at have en slyngevugge i hjemmet med henblik på at aflaste mor og far og indfri mere og bedre tid til samvær for hele familien. En slyngevugge hjælper til med at vugge eller lulle en baby i søvn ved at immitere de rolige og rokkende bevægelser i mors mave.

Siden da er der sket en del. Der er kommet en lang række forhandlere i Danmark – men samtlig forhandler udelukkende produkter fra udlandet. Man kan kalde dem en slags resellers eller affiliates, om man vil. Der er altså endnu ikke set et innovativt træk fra dansk erhverv for at sætte vores lille yndige land på kortet over producenter af slyngevugger – indtil nu! Moonboon.dk startede nemlig med at producere slyngevugger og slyngevugge motorer sidste år – og de er klar til start januar 2020!

Moonboon.dk ejes og drives af opfinder duoen Marie og Adam Grew. Marie forklarer” Det startede for et par år siden, da vi selv investerede i en slyngevugge fra Nonomo. Vi var overordnet set ganske tilfredse med produktet – men der manglede et eller andet.” Med tiden fik de identificeret disse mangler. Og så besluttede de sig for selv at gå i gang med at producere deres egen slyngevugge. De kaldte den for Moonboon. Resten er en saga blot – for Moonboon.dk er i dag kendt for at være den eneste producent, som tilbyder slyngevugger fremstillet i økologisk materiale med tilhørende økologisk kapokmadras.

Andre læste også:
  Fem råd til unge mødre

Foruden dette har Moonboon.dk selv produceret en slyngevugge motor i bionedbrydelig plast. Samme kan sættes til at vugge i forskellige hastigheder og indstilles til at stoppe, når forældrene ønsker. De har tillige et bredt sortiment af kapok artikler på vej. Kapok er et materiale, som er vand- og varmeafvisende samt antibakterielt. Af kommende produkter i kapok forventer de både kapokdyner og kapokpuder til babyer. Det er muligt, at der er mere på tegnebrættet, men mere vil hverken Marie eller Adam ud med på nuværende tidspunkt.

Den nyeste sømand ombord hedder Martin Jakobsen. Martin er en berejst herre og har tidligere været bosat i Indien, hvor kapok-høsten finder sted. Martin forklarer: ”Med min fortid som landmand og min særlige virke i agrikulturel nystart i Nordindien følte jeg, at jeg var den rette person til jobbet som produktchef i Asien. Jeg tror lige så meget på projektet som de andre og er lykkelig over at være den seneste sømand ombord.” Martin har selv en datter og kan nikke genkendende til det anslag en slyngevugge kan have for en familie med en baby. ”Hvis min kone og jeg havde ejet en slyngevugge i den kvalitet som vi producerer dem, da vi blev forældre for snart 5 år siden, havde det hele været nemmere”, siger Martin og fortsætter: ”Vi kunne have haft mere tid til hinanden. Lillemor kunne have fået mere hvile og jeg kunne have haft mere tid på markerne”. Martin røbede til Ungmor.dk, at han og hans viv venter deres andet barn til juni og at deres nye slyngevugge allerede står klar til brug.

Andre læste også:
  Selvforkælelse til travle mødre

Det er slutteligt tydeligt at se, at Moonboon bliver et buldrende succes i både Danmark og udlandet, når startskuddet lyder. Profilen er komplet og solid med økologi og bæredygtighed i højsædet – og så er den plast, som motoren er produceret i, endda også biologisk nedbrydelig. Bedre kan det sådan set ikke blive – og at de kan få det hele til at køre rundt med priser, der tangerer konkurrenternes, indikerer klart, at det ikke er drømmen om en høj profit, som driver værket.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort